Telt ház előtt játszott a Lakiteleki Önkéntes Tűzoltó Egyesület TűzoltózenekaraTelt ház előtt játszott a Lakiteleki Önkéntes Tűzoltó Egyesület Tűzoltózenekara
2017. január 19. 15:03

Harmadik alkalommal adott újévi koncertet a Lakiteleki Önkéntes Tűzoltó Egyesület Tűzoltózenekara. A lakiteleki Petőfi Sándor Művelődési Ház megtelt nézőközönséggel, minden korosztály talált kedvére való, ismerős dallamot az előadott zeneművek közül. A népszerű rendezvényen Sallai András és Sallainé Győri Csilla tanítványai, a Lakiteleki Ifjúsági Tánccsoport táncosai is felléptek.

Baj van? Segítenek a kengyeli önkéntes tűzoltók!Baj van? Segítenek a kengyeli önkéntes tűzoltók!
2017. január 17. 12:38

Nem kell fagyoskodnia annak az idős asszonynak, aki a Kengyel-Bagimajorban lévő tanyáján szorult segítségre. A helyi szociális intézmény ellátásához tartozó, mozgáskorlátozott asszony tűzifáját a kengyeli önkéntes tűzoltók vágták fel. A hétvégén több dolguk is akadt a környéken...

Tudjunk meg többet az önkéntes tűzoltó egyesületekről Zala megyében – Györöki Hamutiprók Hagyományőrző ÖTE Tudjunk meg többet az önkéntes tűzoltó egyesületekről Zala megyében – Györöki Hamutiprók Hagyományőrző ÖTE
2017. január 17. 12:37

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság be szeretné mutatni a megye lakosainak azokat az önkéntes tűzoltó egyesületeket, melyek a megye mentő-tűzvédelmében segítségére vannak hivatásos kollégáiknak. Időközönként újabb, a hivatásos tűzoltó-parancsnokságokkal együttműködési megállapodással rendelkező egyesületek működéseikkel, tevékenységeikkel, jelentősebb beavatkozásaikkal ismerkedhetnek meg a weboldal látogatók.

Jégről mentési gyakorlat SzegedenJégről mentési gyakorlat Szegeden
2017. január 16. 11:35

Önkéntesek és hivatásosok közösen gyakoroltak a Maty – éren

GyászhírGyászhír
2017. január 16. 11:34

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Pataki Péter, a Szalkszentmártoni Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka életének 42. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Munkában a jászalsószentgyörgyi önkéntes tűzoltók
2017. január 16. 11:34

Szerda hajnalban kigyulladt egy melléképület Jászalsószentgyörgyön, a Liget utcában.

Idős személy ellátásában segítettek a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület tagjai
2017. január 16. 11:34

2017. január 13-án hajnalban idős, stroke gyanús beteg ellátását biztosították az egyesület tagjai.

Közös gyakorlat GéberjénbenKözös gyakorlat Géberjénben
2017. január 10. 09:42

Hétfő délelőtt Géberjénben, a Holt - Szamoson gyakorolták a jégről mentést a mátészalkai és fehérgyarmati hivatásos, a csengeri önkormányzati, a nagyecsedi és tarpai önkéntes tűzoltók, valamint a Nyír Mentőcsoport és a Csengeri "Szent Flórián" Tűzoltó és Vízimentő Egyesület tagjai.

Boldog születésnapot!Boldog születésnapot!
2017. január 03. 13:04

Január 1-jén ünnepelte 80. születésnapját Horváth Béla ny.á. tű. alezredes, a Paksi Tűzoltóság egykori parancsnoka. Születésnapja alkalmából dr. Balázs Gábor tű. ezredes igazgató és Sarkadi Ferenc tű. ezredes, a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője köszöntötte otthonában.

Kisebb tüzekkel és sérült turista mentésével kezdődött az új évKisebb tüzekkel és sérült turista mentésével kezdődött az új év
2017. január 02. 13:23

Fém szemetes konténer tartalma gyulladt meg vasárnap hajnalban Oroszlányban, a Bányász körúton és Tatabányán a Mártírok útján. A tüzet az oroszlányi önkormányzati és a tatabányai hivatásos tűzoltók azonnal eloltották, senki sem sérült meg.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek