Kőtelki önkéntesek akcióban!
2017. február 24. 10:36

Füsttel telítődött egy kőtelki lakóház, miután lakója begyújtott csütörtökön délután. A kőtelki önkéntes tűzoltók értek ki először a házhoz, megállapították, hogy a kémény kürtőjében dugulás keletkezett, ez zárta el a kiáramló füst útját.

Beszámolt Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó EgyesületeBeszámolt Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete
2017. február 23. 11:52

Nagycenken, a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartották Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesületének beszámoló közgyűlését.

Közgyűlések időszaka zajlik az önkéntes tűzoltó egyesületeknélKözgyűlések időszaka zajlik az önkéntes tűzoltó egyesületeknél
2017. február 20. 15:10

A Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksággal együttműködő egyesületek közül február 17-én többek között Narda településen tartottak közgyűlést

Önkéntes tűzoltó egyesületek konferenciájaÖnkéntes tűzoltó egyesületek konferenciája
2017. február 20. 15:10

Az önkéntes tűzoltó egyesületek és önkormányzati tűzoltóságok részére tartott konferenciát a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság február 18-án.

Önkéntes egyesületek, tűzvédelmi szakvizsga, Országos Tűzvédelmi SzabályzatÖnkéntes egyesületek, tűzvédelmi szakvizsga, Országos Tűzvédelmi Szabályzat
2017. február 20. 14:55

A többi között ezekkel a témákkal foglalkozik az idei esztendőben a Tűzvédelmi Tanácsadó Testület. A grémium február huszadikán megtartott első ülésén egyebek mellett a tűzvédelem 2016-os tevékenységéről, a testület előző évben elvégzett és idei feladatairól esett szó.

Tudjunk meg többet az önkéntes tűzoltó egyesületekről Zala megyében – Hévízi Önkéntes Tűzoltó EgyesületTudjunk meg többet az önkéntes tűzoltó egyesületekről Zala megyében – Hévízi Önkéntes Tűzoltó Egyesület
2017. február 17. 13:08

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság be szeretné mutatni a megye lakosainak azokat az önkéntes tűzoltó egyesületeket, melyek a megye mentő-tűzvédelmében segítségére vannak hivatásos kollégáiknak. Időközönként újabb, a hivatásos tűzoltó-parancsnokságokkal együttműködési megállapodással rendelkező egyesületek működéseikkel, tevékenységeikkel, jelentősebb beavatkozásaikkal ismerkedhetnek meg a weboldal látogatók.

Pályáztak, nyertek, bizonyítottakPályáztak, nyertek, bizonyítottak
2017. február 17. 08:23

A Komárom-Esztergom megyei önkéntes tűzoltó egyesületek tagjai az elmúlt hétvégén vizsgáztak a 2016. évi BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Tűzoltó Szövetség által közösen kiírt pályázatán megnyert képzésekből.

Önkéntes és hivatásos tűzoltók küzdöttek a lángokkal VelénybenÖnkéntes és hivatásos tűzoltók küzdöttek a lángokkal Velényben
2017. február 17. 08:23

Négy tűzoltói beavatkozást igénylő káreset történt Baranyában az elmúlt napon. Velény településen tűz következtében vált lakhatatlanná egy családi ház.

Teljesültek a 2016-ra meghatározott célok Teljesültek a 2016-ra meghatározott célok
2017. február 09. 15:09

Így kezdte beszédét a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság február kilencediki évértékelő és feladatszabó állománygyűlésén. A hagyományok szerint ezúttal is a rendezvényen adták át az elismerést az előző esztendőben kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó szervezeteknek, tiszteknek, tiszthelyetteseknek.

Közös tűzoltás Szihalmon
2017. február 09. 10:34

Berendezési tárgyak fogtak tüzet egy családi ház konyhájában Szihalmon február 01-jén.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek