Szárhegyi Tűzoltók NapjaSzárhegyi Tűzoltók Napja
2017. május 22. 14:57

A hétvégén, május 20-án rendezték meg a székelyföldi Gyergyószárhegyen a IX. Szárhegyi Tűzoltók Napja elnevezésű rendezvényt, melyen az Ajaki Tűzoltó Egyesület küldöttsége is részt vett, Rubóczki Zoltán parancsnok vezetésével.

Harmincnégy csapat küzdött az elsőségértHarmincnégy csapat küzdött az elsőségért
2017. május 22. 08:12

Május 20-án, Abasáron mérték össze tudásukat a Heves megyei önkéntes tűzoltók. A megmérettetésen gyakorlati tudásukról tettek tanúbizonyságot az önkéntesek.

Komárom-Esztergom megyében is van már önállóan beavatkozó tűzoltó egyesületKomárom-Esztergom megyében is van már önállóan beavatkozó tűzoltó egyesület
2017. május 20. 16:20

A Rédei Önkéntes Tűzoltó Egyesület május 20-án, a III. Megyei Tűzoltó Találkozón és Versenyen, ünnepélyes keretek között vehette át parancsát arról, hogy június 1-jétől megkezdheti az önálló munkát és a jövőben nyolc település mentő tűzvédelméért felel.

Megújult a vértesboglári önkéntes tűzoltók „otthona”Megújult a vértesboglári önkéntes tűzoltók „otthona”
2017. május 20. 16:18

Tűzoltónapot tartanak ma a Fejér megyei Vértesbogláron. Ennek apropója kettős. Egyfelől tavaly volt 125 éves a helyi önkéntes tűzoltó egyesület, másfelől mostanra fejezték be a tűzoltószertár felújítását, amely teljesen megújult külsővel és belsővel várja a tűzoltó egyesület tagjait.

Önkéntes tűzoltók a megelőzésértÖnkéntes tűzoltók a megelőzésért
2017. május 19. 13:42

A csákvári- és a vértesboglári tűzoltók közösen szerveztek tűzvédelemhez kapcsolódó játékos feladatokat a Vértesbogláron található Vérteslovas Tábor évadnyitó rendezvényén, május 13-án.

Megkezdődnek az önkéntes tűzoltó egyesületek versenyeiMegkezdődnek az önkéntes tűzoltó egyesületek versenyei
2017. május 10. 08:09

Május 12-től kezdődően rendezik az önkéntes egyesületek körzeti tűzoltó versenyeit megyénkben.

Tizenhatodik alkalommal szólt az imádságTizenhatodik alkalommal szólt az imádság
2017. május 05. 08:09

Szent Flórián ünnepi istentiszteletet tartottak szerdán délután Kállósemjénben, a Római Katolikus templomban. Nagy Imre korábbi nyírbátori tűzoltóparancsnok kezdeményezésére már több mint másfél évtizedes hagyomány, hogy a Tűzoltó nap előestéjén tartják az egyházi ceremóniát minden évben a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Kállósemjén Önkormányzatának a közös szervezésében.

Hagyományt őriznek a görgetegi önkéntes tűzoltók Hagyományt őriznek a görgetegi önkéntes tűzoltók
2017. május 05. 08:09

A helyi általános iskolának és az óvodának is van saját májusfája a görgetegi önkéntes tűzoltóknak köszönhetően.

Már a kilencedik önállóan beavatkozó egyesület kezdte meg működését Pest megyébenMár a kilencedik önállóan beavatkozó egyesület kezdte meg működését Pest megyében
2017. május 02. 13:55

Április utolsó hétvégéjén került sor a Zsámbéki Önkéntes Tűzoltó Egyesület ünnepélyes önállóvá avatására. Pest megyében így már kilencre emelkedett azon egyesületek száma, amelyek baj esetén hivatásos tűzoltók nélkül is beavatkozhatnak egyes tűz- és káreseteknél.

Huszonketten tettek sikeres vizsgátHuszonketten tettek sikeres vizsgát
2017. május 02. 13:30

Nyíregyházán, szombaton befejeződött a Tűzoltásvezető II. tanfolyam, ahol az önkéntes tűzoltó egyesületektől és az alkalomszerűen igénybe vehető létesítményi tűzoltóságokról érkezett 22 főnek indított képzést még januárban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek