Önkéntes verseny Rábakecölben
2018. június 05. 13:44
A hétvégén Rábakecölben a sportpályán tartották meg az önkéntes és létesítményi tűzoltók I. fokozatú tűzoltóversenyét, ahova a kapuvári körzet önkéntesei nevezhettek.

A versenyen tizenkét egyesület és a Velux Kft. összesen huszonnyolc csapattal indult, hat különböző kategóriában. A versenyt a megyei tűzoltó szövetség elnöke, Vécs Pál és Rábakecöl polgármestere Tuba Erik nyitotta meg és köszöntötte a versenyzőket. Itt adták át a több mint 50 éves önkéntes tűzoltói szolgálatért és Rábakecöl községért végzett önzetlen munkájáért az elismerő oklevelet a 95 éves Tuba Antal önkéntes tűzoltónak.

A versenyen minden kategóriában az összes versenyző teljesítette a 800 liter/perces kismotorfecskendő szerelést és a 7 x 55 méteres váltófutás versenyszámokat. A verseny végén a legjobbaknak járó díjakat Rácz Imre tűzoltó ezredes, a Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Vécs Pál, a megyei tűzoltószövetség elnöke adta át. Rábakecöl község polgármestere emléklapokat adott át a vendégként érkezett testvérközség, Csíkfalva önkéntes tűzoltó egyesület tagjainak.
 

Eredmények:

Gyermek fiú kategóriában:

1. Osli

2. Fertőszentmiklós

3. Rábakecöl

Gyermek lány:

1. Fertőszentmiklós

2. Rábakecölben

Ifjúsági fiú:

1. Fertőszentmiklós

2.Osli

Ifjúsági lány:

1. Fertőszentmiklós

2. Rábakecöl

Felnőtt férfi:

1. Vitnyéd

2. Fertőszentmiklós

3. Osli

Felnőtt női:

1. Rábakecöl

2. Velux


Forrás és kép: http://gyor.katasztrofavedelem.hu/hirek/3990

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek