Zalaszentiván adott otthont az önkéntesek versenyének
2018. július 04. 09:56
Az I. Zala Tűzoltó Kupa harmadik fordulóját tartották július 2-án Zalaszentivánon, ahol ismét szép számmal megjelentek nem csak Zala megyei, hanem a környező megyék önkéntesei is.

A rendezvényt Dormán Miklós Zalaszentiván polgármestere, mint a forduló védnöke, nyitotta meg, aki köszöntötte az önkéntes tűzoltó egyesületeket képviselő tizenhét csapatot, melyek férfi, női és ifjúsági kategóriában neveztek.

A nyílt versenysorozatot összekötötték a település falunapjával, így sokkal többen látogattak ki a rendezvényre, mindemellett további színes programokon vehettek részt a versenyzők és a zalaszentivániak. A verseny során 800 l/perc teljesítményű kismotorfecskendő- szerelési tudásukat mérték össze a csapatok.

A szombati fordulóban a felnőttek férfi és női kategóriájában az alsópáhokiak nyertek, míg az ifjúságiak között a zalaszentiváni csapat bizonyult a legjobbnak.

A Zala Tűzoltó Kupa egy négy versenyből álló sorozat, melynek a zalaszentiváni volt a harmadik állomása.  A sorozat végén, az utolsó forduló után kapják meg a legeredményesebb csapatok a 2018-as Zala Tűzoltó Kupát.


Forrás és kép: http://zala.katasztrofavedelem.hu/hirek/4519
Fotós: Lakhegy ÖTE

vissza...


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek