Áramfejlesztőket és szivattyúkat kaptak az önkéntes mentőszervezetekÁramfejlesztőket és szivattyúkat kaptak az önkéntes mentőszervezetek
2019. február 19. 16:35

Kárfelszámoláshoz használható eszközökkel gyarapodott egy fővárosi és tizenöt Pest megyei önkéntes mentőszervezet. Az eszközöket a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságon tartott ünnepségen vehették át a szervezetek képviselői február 19-én. A rendezvény része annak az uniós projektnek, amelynek keretében idén országszerte összesen kétszáz önkéntes mentőcsoport jut új eszközökhöz, modern járművekhez és felszerelésekhez, valamint képzési lehetőségekhez.

Felborult autók, avartüzek – a hétvége krónikája a tűzoltóknálFelborult autók, avartüzek – a hétvége krónikája a tűzoltóknál
2019. február 18. 12:52

A jó időben merészebbek és figyelmetlenebbek lettek az autósok, és a szabadtéri tevékenységek megkezdésével is több esetben avar, tarló gyulladt meg.

Tömeges ütközés Üllő közelében Tömeges ütközés Üllő közelében
2019. február 18. 11:42

Hat személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 27-es kilométerénél, tűz keletkezett egy személyautó motorterében Szigethalmon, kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó Nagykáta külterületén,szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy gyermek Szentmártonkátán.

Szinte meg sem álltak a tűzoltók hétvégénSzinte meg sem álltak a tűzoltók hétvégén
2019. február 18. 11:24

Számtalan esemény történt az elmúlt három napban, ahol tűzoltók segítségére volt szükség. Balesetek mellett szabadtéri-, illetve lakástüzek egyaránt bekerültek az eseménynaplóba.

A 7. héten történtA 7. héten történt
2019. február 18. 10:22

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvennégy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.rnA tűzesetek és műszaki mentések során tizennégyen sérültek meg, három ember pedig életét vesztette.

Megyei eseményekMegyei események
2019. február 18. 08:11

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 30 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett két gépkocsi MogyoródonKigyulladt és teljes terjedelmében égett két gépkocsi Mogyoródon
2019. február 17. 09:10

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi az 51-es főút 46-os kilométerénél, kigyulladt és teljes egészében égett egy parkoló gépkocsi Mogyoródon, személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze a 441-es főúton.

Somogy ötödik önállóan beavatkozó egysége állhat szolgálatbaSomogy ötödik önállóan beavatkozó egysége állhat szolgálatba
2019. február 15. 12:54

Az igali önkéntes tűzoltó és polgárőr egyesület is teljesítette ma az önállóan beavatkozó minősítés megszerzéséhez szükséges „vizsgafeladatokat”. Immáron minden feltétel adott ahhoz, hogy az egyesület tűzoltói önállóan is beavatkozzanak a környező településeken.

Halálos baleset történt Pusztahencse és Nagydorog közöttHalálos baleset történt Pusztahencse és Nagydorog között
2019. február 15. 11:55

Árokba csapódott egy személyautó a Nagydorog és Pusztahencse közötti úton péntek délelőtt.

Évet értékelt a megyei katasztrófavédelemÉvet értékelt a megyei katasztrófavédelem
2019. február 15. 11:26

Mint minden évben, 2018-ban is számos tűzesethez és műszaki mentéshez riasztották a Hajdú-Bihar megyei tűzoltókat. Eredményesen végezte munkáját valamennyi szakterület, és tovább erősödött az önkéntesség és annak támogatása. Mindemellett tavaly is hangsúlyos volt a megelőzést célzó hatósági munka, valamint a lakosságtájékoztatás.

Hírarchívum


Hírek Pályázatok Kérdések és válaszok Elérhetőségek